Kapcsolat

 

MTA BTK Zenetudományi Intézet


Az MTA BTK Zenetudományi Intézet elérhetőségei

Telephely: 1014 Budapest, Táncsics M. u. 7.
Levelezési cím: 1250 Budapest, Pf. 9.
Telefon: (1) 214-6770
Fax: (1) 375-9282
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
   
Igazgató: dr. Richter Pál
Tudományos titkár: Halász Péter
Intézeti titkárnő: Csorbáné Bognár Erzsébet 

 

 

 

 

 
1. Az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont elérhetőségei

Székhely: 1014 Budapest, Országház u. 30.

Telefon: (1) 335-9857

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

2. Az MTA BTK Zenetudományi Intézet elérhetőségei

Telephely: 1014 Budapest, Táncsics M. u. 7.

Telefon: (1) 214-6770

Fax: (1) 375-9282

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Igazgató:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudományos titkár:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gondnok:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

3. Az MTA BTK ZTI weblap szerkesztőinek elérhetősége
  • Főoldal, online adatbázisok, hibabejelentés a rendszergazdának: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

  • Hírek, konferenciák, előadások: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Régi Zenetörténeti Osztály: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Népzene- és néptánckutató osztály és archívum: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Zenetörténeti Múzeum, Dohnányi Archívum: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

4. Linkek