A BTK Zenetudományi Intézet székháza 2022. november 1. és 2023. március 31. között technikai okok miatt zárva tart. Az Intézet munkatársai csak emailen érhetők el. Kérjük szíves megértésüket!

 

A zárás csak az Intézetre vonatkozik, a Zenetörténeti Múzeum továbbra is nyitva tart, hétfő kivételével naponta 10–16 óra között!

Vizinger Zsolt

Osztály: Magyar Zenetörténeti Osztály
Fokozat, beosztás: tudományos szakalkalmazott
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szoba: 119
Telefon: (1) 214-6770 / 119

 

 

Életrajz

Grosz Sára Aksza a kolozsvári „Gheorghe Dima” Zeneakadémián végezte BA muzikológia alapképzését. 2021 nyarán Erasmus+ szakmai gyakorlat ösztöndíj keretén belül a Zenetudományi Intézet Magyar Zenetörténeti Osztályának a Nemzeti Színház színlapjainak adatbevitelében segédkezett. Ugyanezen év szeptemberétől az Erkel Ferenc Operák kritikai összkiadás projektben is részt vesz, mint tudományos szakalkalmazott. Jelenleg Erasmus+ ösztöndíjasként a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen folytatja tanulmányait. Készülő MA szakdolgozata a portréfestészet és a barokk‑romantikus zongorairodalom kapcsolatát vizsgálja.